Под наем Къща, Ibo Island, Cabo Delgado, Мозамбик, Bairro Cimento

Под наем - Cod. 42493

  • Типология: Къща
  • Област: 280 m²
  • Номер на стая: 9
  • Етаж: 1

Casa Vieira (ex Banco Nacional Ultramarino)
Красива представителна колониална къща, която е рехабилитирана през лятото на 2019 и 2020 г., включително нов покрив, модерно електричество, нова баня и кухня. Къщата е напълно обзаведена с исторически мебели, хубава декорация със съвременни картини и е оборудвана с 6 легла. Големите стаи дават място за по-големи събирания, а верандата към задния двор предлага красива гледка към градината при залеза. Тази необикновена къща впечатлява със своята специална архитектура и мечтано местоположение. Ако търсите нещо специално, значи сте попаднали на правилното място. Много място за цялото семейство или вашата организация в историческа представителна къща.

Ключови данни
Жилищна площ: 280кв
Градинска веранда: 90кв
Площ земя: 1300кв.м
Брой стаи: 9
Спални стаи: 4 (6 легла)
Бани: 1
Кухня: 1
Офис: 1
Всекидневна/трапезария: 1
Година на построяване: 18 век
Състояние: саниран 2019/2020г
Ел.: Вътре, вън ново оборудване
Вода: 100.000L цистерна вкл. автоматична помпа

Casa Vieira е собственост на едно и също семейство от 1989 г. и преди това е била официален клон на Banco Nacional Ultramarino (BNU) от 1920 г. до 1931 г. Според исторически документи от 1885 г. къщата е била използвана като болница, а преди това като сграда на съда.

Къщата разполага с голяма градина с 2 оборудвани складови помещения, от които едното може да се превърне в баня с душове. Цистерна с капацитет 100 000 литра се пълни през дъждовния сезон чрез водната система на покрива. Автоматична хидравлична помпа измерва нивото на водата в отделен воден резервоар от 1000 L и го пълни редовно. Резервоарът осигурява водоснабдяване под високо налягане за кухненската мивка, мивката в банята, включително тоалетна и душ.

Кухнята е напълно оборудвана, включително два хладилника, готварски материали и съдове. Спалните стаи са с 6 легла и 5 нови матрака

От къщата ви трябват 20 метра, за да се разходите до плажа, 50 метра, за да се разходите до Ibo Island Lodge и около 500 метра, за да се разходите до центъра на Ибо с магазини, барове и ресторанти.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB