За продажба Едностаен, Maputo, Maputo City, Мозамбик, Avenida Julius Nyerere 130

За продажба - Cod. 28162

  • Типология: Едностаен
  • Област: 85 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 7

Разположен в квартал Polana, в сърцето на Мапуто, сградата Julius Nyerere 130 се намира в най-желаните райони на града. А привилегирован район за живеене, обслужвана от отличен достъп и в близост до всичко, което е важно.

Сградата Julius Nyerere е най-новото предприятие се насърчава и построен от Teixeira Duarte в Мозамбик, един проект, който се възползва от опита и силата, придобити от Групата в продължение на повече от 90 години на actividade.Ao през цялата си история, Teixeira Duarte построен образ на отговорност и компетентност, засилено от своите високи стандарти за качество.

Създаден, за да направи разликата, сградата се състои от 24-етажна кула. За удобство на своите жители, Julius Nyerere 130 има на приземния етаж на търговска и специално място за паркиране. С подписването на известния архитект Фредерико Valsassina, сградата съчетава набор от материали, с интериора защитени от излагане на слънце от засенчване панел.

В Julius Nyerere 130 има всичко необходимо, за да се радват на добри времена със семейството и приятелите. Етажната собственост предлага басейн с тераса за слънчеви бани, съблекални и помещения за фитнес център, детски клуб, салон и хол.
Всички области интегрирани в спокойна и безопасна среда, където можете да се насладите на най-доброто от живота.

Съвременният на Julius Nyerere 130 се разкрива в модерни облицовки, които характеризират общите части и интериора на апартаментите. В тези пространства, внимателен подбор на материали и интелигентни области разпределителни ви позволи да пресъздаде различни комфортни стаи с космополитен характер, които съчетават перфектно с вашия стил.

благородни покрития:
черен гранит Импала;
Дърво sucupira;
Дърводелски лак;
кристализирана стъкло.
Алуминиеви рамки с двоен стъклопакет;
напълно оборудвана дизайнерска кухня;
барбекю;
Климатик;
врата висока сигурност;
система за видеонаблюдение;
Аварийно Group.

Стойността, посочена след контакт и посещение на предприятието.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB